Begär Offert

Här kan du begära en offert för en eller flera tjänster hos E-städ. Detta gäller speciellt dig som är intresserad att boka en flyttstädning men vill veta i förväg om vi har lediga tider och hur priserna ser ut hos oss på flyttstädning i Linköping.

Flyttstädning Linköping priser

Linghem

Flyttstädning Malmslätt

Vi har en tydlig prissättning i Malmslätt utan dolda avgifter och lägger inte på några oväntade extra avgifter.
Vi på flyttstädning Malmslätt fokuserar på effektivitet, servicekänsla, noggrannhet och att vara smidiga,

Geografiskt utföra vi flyttstädningar i Malmslätt och orter runt om.

Billigt Flyttstädning Malmslätt

Vi är mycket måna om vårt rykte och med den anledningen ställer vi högt kvalitetskrav på arbeten vi åtar oss samt nära kontakt med våra kunder är viktigt för flyttstädning Malmslätt. Ring oss eller boka flyttstädning direkt online på våra hemsida och vänta inte. Vi kan hjälpa dig med allt från fönsterputs och kontorsstädning till trappstädning i Malmslätt

Proffs på flyttstäd i Malmslätt

Vi jobbar hård först och främst på kvalité och resultat som oftast leder till fler uppdrag och nya kunder. Vi på E-städ i Malmslätt utför uppdrag med samvete och tar alltid ansvar. Hemsida Flyttstädning Malmslätt har alltid kundens intresse som högsta prioritet och vi har underlettat beställning av tjänsten vilken man kan göra enkel och smidigt online

Våra städuppdrag är flexibla och vi har många referenser både interna och på nätet. Hos oss på flyttstädning Malmslätt erbjuder vi mer än bara flyttstädning, utöver det så erbjuder vi även flytthjälp

Städgaranti

Hos oss på flyttstädning Malmslätt erhåller du alltid en femdagars Nöjd kundgaranti

Priser

Inga dolda avgifter och du betalar bara halva arbetskostnaden i Malmslätt

Fönsterputs

I priset ingår fönsterputsning samt städutrustning 

Flyttstädning Malmslätt

Varför välja oss ?

Vi jobbar hård först och främst på kvalité och resultat som oftast leder till fler flyttstädningar och nya kunder. I Malmslätt utföra vi flyttstäd uppdrag med samvete och tar alltid ansvar.

Nöjdkund garanti

Till skillnad från andra städföretag, erbjuder E-städ i Malmslätt ”nöjdkund garanti” för att försäkra våra kunder att de blir erbjudna den ultimata städservicen.

Kvalitetsgaranti

Vi vill att våra nöjda kunder ska bli en referens för fortsatta affärer. Våra tjänster ska uppfylla kundens önskemål och förväntningar. Nöjda kunder är en förutsättning för fortsatt samarbete.

Miljövänliga

Vår miljöpolicy är att minimera resursförbrukning, utsläpp av föroreningar i luft och vatten .Vi tar ansvar för miljön både när det gäller städprodukter. Vi använder så lite kemikalier som möjligt när vi städar i Malmslätt.

Engagerade medarbetare

Vi som jobbar på flyttstäd Malmslätt har bred erfarenhet och brinner för det vi gör. Vi erbjuder alla våra medarbetare utbildning för att garantera hög effektivitet och produktivitet 

Trygghet

Vi innehar F-skatt sedel och företagsförsäkringar hos Länsförsäkringar i Malmslätt bl.a. olycksfallsförsäkring samt ansvarsförsäkring till ett belopp på 10 miljoner kronor.

RUT-AVDRAG

50% i Rut på Flyttstädning Malmslätt,  Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar E-städ i Malmslätt. Taket för rutavdraget höjs samtidigt till 75 000 kronor per person och år

Flyttstädning Malmslätt utför flera städuppdrag och erbjuder andra städtjänster

Den flexibla service vi erbjuder innebär att vi anpassar oss efter kundens behov, önskemål och förutsättningar. Boka din städning direkt via vårt bokningssystem i Malmslätt och få samtidigt ett pris på önskade tjänst

hemstädning Malmslätt

Hemstädning

Vilka behov du än har kan vi anpassa oss efter dessa, ju fler timmar du väljer att använda , desto bättre timpris får du i Malmslätt

VISNINGSSTÄDNING

VISNINGSSTÄDNING

Vi erbjuda visningsstädning i Malmslätt, detta innebär att du bestämmer antal timmar för städningen och hur du vill använda

DÖDSBOSTÄDNING

DÖDSBOSTÄDNING

Att sköta en bostad efter en nära och kära har dott kan vara känslomässigt svårt, från att rensa bostad till försäljning. Vi hjälpa till gärna

byggstadning Malmslätt

Byggstädning

Vi kommer gärna ut och tittar och lämnar en kostnadsfri offert till er i Malmslätt. Kontakta oss för städ av er byggarbetsplats.
fönsterputsning

Fönsterputsning

Vi utför professionell fönsterputsning åt företag och privatpersoner i Malmslätt. Du få fönsterputs upplagt efter dina behov,

covid19 städning

Covid-19 Städning

Vi avslutar varje städning med desinfektion av ytor som är de mest bakterieutsatta med ett marknadsledande ytdesinfektionsmedel.

5

Städgaranti 

5000

Uppdrag

3200

Nöjda kunder

10

År i branschen

[saswp_divi_faqblock order_type=”unorder_list” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” module_text_color=”#0e28ed” text_orientation=”left”][saswpfaqblockchild faq_question=”När skall jag boka?” faq_answer=”

Om du flyttar vid ett månadsskifte rekommenderar vi dig att boka flyttstädning en månad i förväg annars räcker gott och väl tre dagar i förväg. Ju tidigare du bokar desto större utbud av tider finns det.

” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” module_font=”||||||||” module_text_color=”#000000″][/saswpfaqblockchild][saswpfaqblockchild faq_question=”Vad skall jag tänka på?” faq_answer=”

Vi måste ha tillgång till nycklar och eventuella koder. Om det är någonting som inte fungerar eller om det finns skador i bostad skall vi informeras. Som kund behöver du naturligtvis inte närvara under städningen.

” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][/saswpfaqblockchild][saswpfaqblockchild faq_question=”Kan jag avboka?” faq_answer=”

Ja, du kan avboka städningen. Avbokning av flyttstädning kan göras senast 24 timmar före den bokade tiden. Tidsavbokning efter denna tid medförs full debitering. Avbokningar måste dock ske på vardagar och ska meddelas per telefon (010-207 00 03, via e-post på info(@)estadnorden.se

” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][/saswpfaqblockchild][saswpfaqblockchild faq_question=”Hur gör vi om vi flyttar samma dag?” faq_answer=”

Om ni flyttar samma morgon som städningen ska göras, vill vi att ni tömmer kök och badrum först så börjar vi städningen där. Alternativt kan vi börja med fönsterputs.

” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][/saswpfaqblockchild][saswpfaqblockchild faq_question=”Hur lång tid tar städningen hos E-städ?” faq_answer=”

Det beror på lägenhetens storlek och skick, men vi behöver som regel en hel dag på oss.

” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][/saswpfaqblockchild][/saswp_divi_faqblock]

flyttstädning Malmslätt

Rut-Avdrag

Krav för rutavdrag:

Rutavdrag ges för att

 • utföra enklare städning, till exempel dammsuga, dammtorka, diska eller putsa fönster
 • städa skåp, lådor, kyl och frys
 • sopa och torka av altaner; rengöring med specialutrustning är dock ett rotarbete, läs mer under Rengöring (rot)
 • städa hos någon som ska flytta in eller ut ur en bostad
 • flytta möbler om det krävs för att kunna städa
 • torka av spisfläkt och filter i samband med städning; att rengöra ventilation är dock ett rotarbete, läs mer under Rengöring (rot)

Inget avdrag ges för att

 • städa efter ett byggarbete; arbetet ger dock rätt till rotavdrag, läs mer under Rengöring (rot)
 • städa efter avloppsrensning eller rengöring av ventilation och imkanaler; arbetet ger dock rätt till rotavdrag, läs mer under Rengöring (rot)
 • utföra grovstädning med mer avancerad utrustning, till exempel högtryckstvätt eller skur- och golvboningsmaskin; arbetet kan dock ge rätt till rotavdrag, läs mer under Rengöring (rot)
 • djuprengöra möbler, till exempel med textiltvätt eller specialmaskin
 • rengöra en pool
 • städa gemensamhetsutrymmen i flerfamiljshus, till exempel ett trapphus eller en gemensam tvättstuga
 • enbart se till någons hus genom att till exempel ta in post och vattna blommor
 • möblera eller strukturera om hemmiljön, så kallad homestyling.

Städfirma

Beskrivning av företaget

Bakgrund
Establerades den 10 apr. 2014 som aktiebolag och började jobbar aktiv med städtjänster från feb 2015

Ägarförhållande
Är ett privat aktiebolag som ägs av Abbe Mavlid.

Organisation
Med huvudkontoret stationerat i Hässleholm, finner ni dock E-städ Norden AB i hela Sverige.
Driftskontor ligger i Stockholm, Göteborg och flera ort runt om Sverige.

Våra tjänster sträcker sig från mindre uppdrag till större förvaltningar. Inget uppdrag är för stort för oss.

Affärsområden –
• Kontorsstädning
• Hemstädning
• Flyttstädning
• Fönsterputsning
• Byggstädning
• Trappstädning

Framtid Utveckla verksamheten i form av utökade tjänster inom städservice.

Anställda / Underleverantör E-städ Norden AB är som sagt i grund och botten ett städföretag men har lyckats etablera sig i mer än i bara Skåne, och har gått från att vara ett städföretag till att nu boka in städjobb åt andra företag, då kunder hör av sig till oss från hela Sverige.

Underentreprenörer
För uppdraget finns planer att anlita underentreprenörer. Dessa redovisas nedan. Underentreprenörer har kontrollerats genom kontakt till skattemyndigheten för att säkerställa att företaget inte har näringsförbud eller skatteskulder. Vidare kontaktas relevanta fackförbund för att säkerställa att inte svart arbetskraft anlitas.

 

Vad kostar en flyttstädning?

Här är en sammanfattning av vad du kan förvänta dig att betala för en flyttstädning i Linköping beroende på vilken typ av bostad du har:

Lägenhet med 2 sovrum: 1600 kr – 1800 kr efter rut
Radhus på ca 100 kvm: 2400 kr – 3000 kr
Villa på 170 kvm – 4000 kr – 4600 kr

Våra priser inkluderar rengöring från topp till botten: dammning, moppning, skrubbning, dammsugning och mm